Mario kart, wiiii!!

Köpte äntligen mario kart till mitt wii, marcus gav mig en tankeställare när han sa "Har du inte mario kart!?" Haha så jag stack enr till Alex på GAME, och sa till honom Jag behöver mario kart! Som vanligt fick han mig köpa massa tillbehöver så som en uppblåsbar gokart <.< FY DIG ALEX! Och det är jätte kul att spela :) Ångrar mig inte alls ^^
-
Idag har jag hållit på med politiken en massa, fyy lite trött i huvudet blir jag. Sen avsluta jag kvällen med fika med Marcus, Frida och Oscar♥ :) Mega mysigt, när frida och Marcus drog vidare satt jag och Oscar och diskutera bilar. :P haha vilka nördar vi var! Sen körde han mig hem även det var en jätten liten bit att köra ;)
-
Imorgon blir det jobb :) och sen på måndag har jag ett till ställe att jobba på. ♥ Ska bli spännande, det är lite olikt till vad jag har nu! Längtar faktiskt lite ^_^ Får se vad som händer i helgen, ser ut att bli jobba jobba jooobba!!
-
Nu tittar jag på big brother, hoppas peter åker ut i helgen, absolut inte gurkan lr Katarina! De två gör stort sätt showen, och min lilla simon såklart! Han ska vinna ;) Nu ska jag fortsätta titta!!
-
Tjing Tjing!!

RSS 2.0