Äntligen klart..

Vilken underbar vecka det blivit ! Har shoppat dock allt för mycket.. Kan inte förstå att det finns så mkt saker som beodrar mig att köpa dem, orättvist! T.ex köpte jag nytt smink för 1000:-.. Men som tjej tycker jag att jag förtjänar det bästa !! I två nätter har jag sovit i min syster Marias gästrum då de har byggt nytt golv i lägenheten. Det var det sista som skulle bli gjort. Känns riktigt skönt, nu ska jag bara fylla allt med möbler. Kan äntligen börja göra det!! Skulle egentligen köpt en del idag, men ja.. Säger bara folk alltså.. Men skit i det, tur man har vissa speciella personer som får en o le rätt snabbt ♥♥ Här är golvet !!



Se där ja! Skulle hört mig när jag kom in i lägenheten.. OH MY GOD SÅ JÄVLA SNYGGT GOLV!! Golvläggaren blev nästan generad haha. Han bara "Om några problem uppstår, bara smsa. Du har mitt nummer ju" Haha yes I do !! Sen hela dagen har vi hållt på med att flytta tillbaka alla möbler. Dock ska de flesta bytas ut, men måste först ha någon som har stor bil och kan köra :)  Sen kvällen bestod av skratt, alla var övertrötta.. Jag skratta riktigt mycket åt pizza namn. Tyckte det var jätte kul att det döpt en pizza till Tutti Frutti och den hade bara ananas.. Imorgon blir det väl städning och sedan jobb ^^ That's my life ;) deal with it !

Längtar till helgen, det ska ju hända ett å annat då. ^^ Hihi

Hoppas alla haft en bra dag !!

Tjing tjing ♥

Summer is here !!

Bara njuter av att vakna upp och se att solen skiner utanför fönstret. Helt underbart redan, denna sommaren kommer bli helt underbar! Mycket arbete som vanligt, men tänker fan inte njuta mindre av sommaren för det! Har snackat med min fastighetsskötare, han sa att mäjligtvis kan de äntligen göra vardagsrumsgolvet i veckan. Fan på tiden säger jag, väntat en aning länge nu !! :) I fredags blev det en liten utgång efter jobb, träffa vännerna en sväng. Men hem redan vid två, "Vad säger hon?!" Ajamen, det är sant ! Dissa även Tempel med Joel, jag o Emma drog båda hem istället. Lördagen blev helt underbar, var först på stan med frugan. Folk titta lite konstigt på mig då jag hostar just nu pga Polen. De var som om jag hade pesten lr något, jag bara hosta !! Sen umgick jag med Farsan, köpte med bakelser och annat gott. Blev en jätte mysigt pratstund med honom, älskar när han pratar minnen ♥♥ Bild på mig !! ^^


Sen på kvällen, så åt jag ute på Asia Kock med Jackie. :) Sen åkte vi hem och såg på film, blev ingen utgång ! Även ifall många var ute så behöver man inte alltid vara med. Skönt att kunna slänga sig på soffan och bara chilla. Blev chockad då Puma sprang fram direkt och hälsa, han har aldrig träffat honom. Normalt gömmer han sig under sängen när en man kommer innanför dörren.. Jackie kunde till och med lyfta upp honom och kela.. De va nytt!! Men bra att Puma börjat lugna sig lite när det kommer till men :) har bild bevis !!


Nu ska jag göra mig i ordning för jobb ^^

Ha de gött alla !!

Tjing Tjing !

Ojdå ;)

Så mycket har hänt att jag totalt glömt bort att blogga. Som det kan bli ibland :) Sommaren har ju äntligen börjat ta fart, riktigt nice. Man känner redan hur känslor dyker upp ;) både varma och lite kärleksfulla! If you know what I mean ;)

Har det helt underbart med mina tjejer, vi har kommit sjukt nära varandra. Riktigt önskar att det ska vara så livet ut :) finns där för varandra no matter what !! Idag låg vi på gröningen och bara njöt av livet. ^^ blev dock tidigt hem för jag skulle jobba natt (sitter på jobb nu) men han njuta i alla fall!! ^^

Jag ska försöka blogga oftare ;)

Tjing tjing !! ^^


Lång helg.. Valborg!

Har gjort en massa massa denna helgen. I fredags gck jag och emma ut, kanske drack en lr två cider bara. Vi ville mest ut för dansa. Träffa massa gammalt folk, jätte härligt att se dem. :) Men sen lördagen blev inte så jätte bra.. "You know what" bestämde sig för att strejka totalt, så jävla typiskt. Kunde inte ens gå till jobb, men drog mig till jobb på söndagen. Åndrar det lite? Ajamen! Men det fick gå, sen blev det hem till föräldrarna där jag sprang på min ögonsten. Mamma gjorde mat, FISK!! Blargh, är inte jätte glad för fisk men blev tvingad ;) Älskade mamma ♥


Framåt kvällen hade det lugnat sig. :) Fiiinaaalllyyyy! Sen tvätta jag massa, gud... Brukar alltid säga jag aldrig har några kläder men har en hel walk in closet full? Har så sjukt mycket kläder, änvänder inte kanske hälften! Näe, blir att sortera det någon dag. Visa blir glada när jag gör det då de rotar igenom påsen och tar det de vill ha ;) Inte direkt fulla kläder enbart jag slänger, även sådant jag använde när jag hade annan stil :)


(Robin & Antonia)

Igår på valborg så var jag ute på en fest ute hos Robin & Antonia (Inga bilder från det än då de inte lagt ut). Det blev god grillad mat, dricka o massa snack. Speciellt om det övernaturliga, har inte en susning om hur vi trilla in på det samtalsämnet! Sen drog vi in till stan i hopp om att vi skulle få åka karuseller hela hela kvällen. Men så blev det inte, vi kom in när de hade stängt.. Så det blev Metal Baren istället för resten av kvällen. ^^ Härlig musik o gott sällskap, kan det bli bättre än så?? NOPE! Sen skulle vi ta oss hem.. Ofta bussarna inte gick.. Så blev nattbuss, som tur hade de gjort en av dem till linje ett så jag kom hem snabbt. För Emma tog det en timme.. stackars tjej ;)


Idag var jag en stund på tivolit i stan, handla solglasögon då jag glömde mina hos Robin så ville ha. Hitta ett par snygga för en billig peng! Det är med på bilden där jag sitter o myser med Kevin. Var ute hos Fam Eliasson efter tivolit. Sola och myste, Sara var med där. Kitte och hon blev kära i mina solglasögon, så fick dra ner senare på kvällen och köpa varsit par till dem. Tur jag han, de stängde efter jag gjort det haha! Jag och sara satt även och diskutera tatueringar. Vi prata om vad jag kunnat ha på benet, diggar ju kina tecken. Så då började vi undra hur det hade sett ut som man skrivit Babbi på kinesiska? Hmmmm ;)

Nu står det film och mys på schemat!!

Tjing Tjing ♥

RSS 2.0