I'm feeling great!

Vilken dag det var igår på jobb, kändes som totala katastrofer kom omgående på en och samma dag! Kan ju inte gå mer in på det då det är sekretess beskyddat :) Efter så drog jag ner i stan och möte upp Sandra & Emma. Blev gofika och massa tjejsnack !! Är ju stort sätt första gången alla tre samtidigt har någon speciell att prata om ;) Mina underbara tjejer!! Blev nästan beodrad att skicka en bild till Mr X ;) Tänkte kan ju lägga upp den här så ni blir sugna på att dra till Pistachia!


Sedan efter drog man hem till Mr X, rätt roligt att på facebook har de börjat gissa vem den här Mr X är.. Vissa kör på att det är ett husdjur, Carro körde på en dildo ;) Trodde inte det skulle bli så här kul! Får frågor på jobb med "Vem är Mr X!?" Hihi, spenderade natten där.. ^^ Sen kom man hem till sin bebis, myste med honom, fixade mig sen drog jag till jobb. (idag då) Så nu sitter jag här hemma och bara njuter ^^ Snackar med Peppe på facebook med! Imorgon blir det utgång med bl.a. honom, Han ska för en gångs skull dricka! Måste ju bara se hur det slutar ;)

Näe, har bloggat nog för idag! :D

Tjing Tjing! ♥

Lillebror då!!

Jag älskar min lillebror över allt annat, men önskar att han kunnat hålla tyst lite längre! ;) Berätta ju för honom om Mr X som han kallas på fb, här har jag kallar honom Han! Och han råkar brista ut det för halva familjen på en och samma gång.. Så idag när jag var hos syrran så fråga hon..

Maria - Vad Ska du göra imorgon??
Jag - Jobba, fika med Sandra & Emma sen träffa en kille.
Maria - Jaha, ****-Killen??

Jag tystnade och fick värsta "mord" tankar mot lillebrorn.. Haha han blev ju en aning orolig när jag ringde och berätta att jag vet han läkt ;) Haha men men! Som det kan gå.. ^^ Idag blev det en längre jobb dag, jobbigt att gå upp så tidigt. Står fortfarande starkt vid min åsikt att det borde vara förbjudet att börja jobba på omänskliga tider ;) Sen umgicks jag med syrran och sen blev det hem och mysa med min bebis !!



Så här mysigt är det att vakna på morgonen!! ♥

Nu, mer mys på schemat!

Tjing Tjing!! ♥

Stockholm Resa..

Då är man hemkommen från körskolan, kör allvar denna gången med Emma. Funkar faktiskt bra och vi hjälper varandra.. Har precis bokat biljett & hotel i Stockholm, ska dit och shoppa ocg sedab på begravning då min Gammel Gammel moster gått bort, blev 94 år och levde ett friskt och bra liv! Känns väldigt tråkigt att man inte han träffa henne en gång till, hon var alltid så kramgo och mysig! Hoppas du trivs där uppe, Maj-Liz!! Vila i frid & Hälsa Pappa ♥♥



Ja, då är det ju snart bigbrother, sen blir det faktiskt sängen direkt. Ska upp vid 5, börjar jobba 7. Blää, tycker inte om att gå upp om morgonen. Dock är det positiva att du får ju halva eftermiddagen och kvällen fri att göra något. Det får man ju inte direkt när man jobbar kväll då man oftast sover längre sedan går direkt till jobb och kommer hem sent. :) För och mot saker här ja! Snart är det påsk, får se om jag jobbar igenom hela för att tjäna de där extra cashen ;)

Näe, pussattackera puma nu!

Tjing Tjing! ♥

Ohh la la ;)

Kom nyss hem.. Spenderade natten hos Han, låg och pratade/myste till klockan 5-6 imorse sedan nanna vi! Helt underbar natt ^^ Fler sådana får mer än gärna komma! Självklart gjorde jag klassikern och glömde en sak där.. Mina örhänge! Faktiskt inte med flit, men får ju anledning nu till att komma dit igen ;) Inte för jag inte fått det annars ändå! Nog om det! Får ju inte göra honom för kaxig ;D Dagen spenderades med Emma på Stan, helt underbart väder ju! Vill sola och bli brun som förra året, dock tänker jag bli brunare!! Man får ju så sjukt snygga ben!



Så här kunde det se ut, UTAN stumpebyxor! Så ja, jag vill bli brun igen.. Man kan ju då vara stolt över sina ben, inte kul och vara blekfisen ;) Been there Done that! Bilden är tagen hemma hos mina föräldrar då jag bodde där förra sommaren ;) Idag hitta jag ett mega snyggt skärp! Letat så sjukt länge efter ett vitt "tjockt" skärp och idag sprang jag bara på det utan att jag ens leta. Här är det!



Mycket snyggt! Fanns i svart med, ville köpa det men så tog Emma den sista av rätt storlek! Så får väl sno det av henne när jag känner för det mwahaha ;)

Nu blir det lite kaffe o mys med Puma!

Tjing tjing! ♥

Way oversleep!

Sov allt för länge idag, kunde absolut inte sova inatt så somna väl runt 6 tiden i morse. Gick upp från sängen kl 2.. ;D Fast kan man ibland så ska man ju! Idag har jag mest myst med Puma och snackat skit med Gabby, inväntar töserna som ska komma en stund sen ikväll är det mys som står på schemat. Med vem? Hihi, Det är min lilla hemlighet ;) Det är en helt underbar dag, idag! Solen skiner och ler mot en ^^ Kan man bli gladare än tanken av att våren verkligen kommit :D



Nej, det är min syrra. Lugna er ;) Så fina så! Snart kommer syrrans enäggs tvillingar, det blir pojkar som ska heta Kevin och Oliver! Kommer kanske bli en aning svårt att hålla reda på vem som är vem, kanske får tatuera dem i smyg när inte Kitte ser? <,< Mwahahahaha.. Fast dock sket sig den idén så hon läser min blogg ;) Kan inte beskriva hur mycket man längtar tills de kommer ut. Både för syrrans skull då magen är nästan större än henne, och för man vill träffa de små liven. Fast ett tag till får de dock stanna så det hinner bli liiite varmare för dem :D

Snart dyker tjejerna upp, så får väl resa på mig och sätta på kaffe?

Hoppas ni får en underbar dag med!

Tjing Tjing ♥

Life's good again !

Jaa, kan verkligen säga det. Var väldigt mycket drama i slutet av förra året och början på det nya, men det har faktiskt lagt sig nu. Helt underbara vänner har man, nya som gamla. Speciellt kommit nära min elsk Emma. :) Vi tappa kontakten pga en sak, nej inget emellan oss. Dock privat så kan ju inte skriva det här, men nu har vi det underbart. Sandra har man även kommit nämre, blivit en liten triangels vänskap där ^^ Lägenheten börjar ta sig, dock ska det bli nytt golv även i vardagsrummet, så tänker inte möblera hallen & köket förrän det är gjort. Slänger in en bild här på det nya golvet iaf ^^



Rätt snyggt, tycker man! ^^ Fått balkongen inglasad med. Så håller på lägga golv där sen blir det shoppa möbler dit med ^^ Då kör vi lite socialt snack! Jobbar ju typ varje helg så blir inte mycket "nattliv" men lyckats trycka in lite på sista tiden. Denna helgen blev ju galen, träffa jätte många underbara vänner och hade mega kul. Speciellt det som hände på Cardinal var ju extra speciellt, men det sparar jag till "girlgossips" istället ;) Slänger in en bild på hur jag såg ut en av kvällarna jag va ute denna månaden :)

Så kan det se ut ^^ Självklart är jag beroende av BB detta året med ;)
Nu blir det mys med Puma!!
Tjing Tjing! :-*

RSS 2.0