Trött!!

Har varit mega dålig igen på att blogga.. Har liksom jobbat sen umgåtts rätt mycket med Emma så tiden har bara flugit! Idag är jag jätte trött, för igår efter jobb gick jag in till syrran där jag sprang på J1. Skit kul att se honom, sen åt jag där och spela lite ps3 move.. När jag kom hem snacka jag ett tag med Erik sen blev det läggdags! Sov inte alls bra, riktigt jobbig natt faktiskt. Typiskt när man har en massa saker att göra idag ju! Vi börjar dagen med jobb!! :)

Så mörkt ute... Jaja hoppas ni får en bra dag!

Tjing tjing!


Lördagsdags..

Hade en jätte mysig kväll med Emma igår, fick höra lite "skitsnack" med. Gud, vad vissa fortsätter att chocka en pga hur de beter sig.. Men men, sen var det självklart mesta dels roliga saker vi prata om. ^_^ Vi såg filmen Real Steel, den var faktiskt riktigt bra. Bättre än vad vi hade förväntas oss! Och Emma var perfekt att se film med, hon är inte sådan som pratar sönder hela filmen så det blir onödigt att titta. Vi kommentera den då och då, YAY! Vi drack även Vanilla Latte, som vi båda njöt riktigt av. Sedan drog hon hem någongång efter tolvslaget, kommer inte riktigt ihåg när exakt. Fick henne att låna en av mina böcker, "vargbröder". Älskar den serien ^^



Nu sitter jag och väntar på mamsen, vi ska handla! :) Bara jag och hon ;) mysigt, sen ikväll blir det jobb med Anna. Skönt att få jobba med henne igen, det blir annat när man jobbar med någon som man vet hur den funkar. Det flytter på på ett helt annat sätt. :)

Näe, då gör vi oss i ordning!

Tjing tjing!


Filmkväll ♥

Äntligen hemma från jobb, är helt slut! Ugnen är på uppvärmning redan för jag är så hungrig! ;) Ikväll kommer Emma, filmkväll står på schemat. Gabby kanske skulle joina så vi får väl la se hur det blir. Har i alla fall fått ner "real steel" som tydligen ska vara riktigt grym, får vi bedöma tycker jag minsann ;) Igår blev det en kopp kaffe över hos syrran, så mysigt enkelt kan vara! :)

Näe, nu är ugnen klar.

Tjing tjing!!


Ny serie..

Igår innan jobb hade jag lite mys med Elle som bjöd på kaffe och skitsnack, passade bra sådär på morgonkvisten! :) Idag jobba jag med, kände mig så trött. Anledningen berätta jag ju i förra inlägget där jag gav mig på att blogga genom mobilen.. Tycker det är lättare på datan då man kan fixa o trixa hur man vill ha det. :) Från ena till det andra, i och med min kära Sheldon är slut.. Rättare sagt, det var slut på sidan man tanka ifrån fick jag ju börja leta efter en ny serie att bli beroende av. Därför var det ju perfekt att "Once upon a time" hade premiär nu ikväll, kan lätt säga att jag redan är fast ;)



Det handlar stort sätt om Snövit och en förbannelse, men är absolut långt ifrån barnslig som den låter. Längtar redan till nästa torsdag, ska se till att inte jobba de kvällarna!! ^_^ Imorgon är det fredagen den 13nde.. Och självklart ska jag jobba, hoppas verkligen inte jag får otur. Har fått det innan haha.. Kvällen är ju räddad iaf, eller rättare sagt hittills är den det. ;)

Näe, nu ska jag se hetingarna på tv6, Fast & Furious ;) MOMS!

Tjing tjing!!

God morgon!!

Testar att blogga genom mobilen, ingen aning hur det kommer se ut haha ;) sov jätte dåligt inatt, vakna även i en konstig ställning. Jag låg stort sätt runt om Puma haha. Han verka inte klaga iaf ;) nu ska man dra till jobb! Hoppas dagen går undan så jag får komma hem. Imorgon är det fredagen den 13nde, då bjuds det på filmkväll hemma hos mig med massa mys ^^

Ha en underbar dag!

Tjing tjing!!


Nya Gardiner!

Igår satt jag i möte typ hela dagen, kom hem nio. Kändes som hela dagen gick till politiken, haha just det. Det gjorde den ju ;) Han då inte hämta mina gardiner då posten stängde åtta. Blev lite ledsen då :( Idag jobba jag med Rowena. Har alltid kul med henne på jobb ^^ Sen efter drog vi ner till stan, hämta mina gardiner, reservera biljetter till Jill Johnssons Konsert i Mars. :D Sen åkte vi hem, har nu satt upp mina underbart grymt fina gardiner! Passar ju perfekt in, bättre än jag trodde. Ska bara hitta matchande kuddar att ha på sängen :) Men det är ju inte döds viktigt!



Inte den bästa bilden då jag tog den med min Iphone, men ni ser ju på ett ungefär! :) Sen åt jag broskben idag, så jävla gott alltså! Sen nu tittar jag på Prinsessan och Grodan på film och snackar med Sam, kvällen kommer bestå av samma typ av mys på grund av det kalla vädret. :) Kanske smyger in till syrran när hon kommit hem från jobb. ^_^

Hoppas ni haft en bra dag!!

Tjing tjing! ♥

Kvällen har kommit..

Är lite smått trött efter en sjukt mysig dag! Jag och Felice drog hem till mamma då hon baka och vi var sugna på något gott. Makroner! Jag och Maria fick reda på att en åttaåring kan säga örhängen rätt och inte vi, då vi säger ögonhängen ;) Piiiinsamt! Sedan drog vi till bion, aldrig varit i en helt utsåld biosalong.. Så mycket folk! Dock var det mest Mammor med sina barn.. Hmm vad gjorde jag där haha ;) Men filmen var faktiskt väldigt söt! (Vi såg Alvin & Gänget 3). Sen åkte vi hem till mig där det blev lite Wii spelande innan hennes pappa kom och plocka upp henne. Kan lätt säga hon inte ville gå då krokodiltårarna togs fram ;) Nu blir det film och mys med Puma!

Tjing Tjing!!





Mitt öga, fotograf: Raimo Gedda.

I would walk on water, just to be with you
Walk on water, just to be with you
Split the ocean, cross the sea
Walk on water, if you believe..

I would walk on water, just to be with you
Walk on water, just to be with you
Split the ocean, cross the sea
Walk on water, if you believe..

God morgon!

Sov rätt bra inatt, tyckte dock väckarklockan ringde lite väl tidigt! Men upp med mig, duscha sedan och börja fixa mig. Inväntar Felice, då hon och hennes pappa smygvist tagit sovmorgon! ;) Skönt för dem iaf! Puma snackar jätte mycket på sistone, ingen aning varför. Är det mig han pratar med kanske? ;) Tänkt shoppa lite med Felice idag innan bion, om syrran vaknat kanske man kan tvinga med henne. (HON HAR BIL, SHHHHH) höhö ;)



Hoppas ni alla sovit gott! ♥

Tjing Tjing!!

Pieces Falls Into Place..

Bor helt underbart bra med Puma, min fina Katt. Utan honom hade jag nog inte uppskattat att bo själv riktigt såhär mycket. :) Har även jobbat relativt mycket på sista tiden, resten har man spenderat i lägenheten lr med vänner. Mesta dels hemma för fix och trix i lägenheten, kan inte direkt göra mer för tillfället då det ska läggas nya golv i kök och halv, datum ej bestämt. Därför vill man inte sätta in massa möbler riktigt än ju. Hade man ju bara fått flytta ut allt igen, liiiiite småjobbigt kan man tycka ;)


Julen var helt underbar! Hade först en supermysig jul hos Mamma och Alf, där Elle och Peter var med. För Kitte o dem skulle fira med Pelles Familj. Jag jobba dock morgonen och baka även lussebullar och gjorde glögg till hela huset. Sen Juldagen fira jag ute hos Eliassons, där alla förutom Elle var med för hon var tvungen att jobba :) Men vi hade mysigt ändå! Dock var jag lite trött så var inte det bästa sällskapet men ingen i familjen klaga iaf ♥ Spela julklappsspelet för första gången vilket var superkul! Dock vann jag inga paket men hade roligt ändå! :)



Min älskade systerdotter.. guuuuud ♥ Sen nyår firade jag med Joel gänget, som förfest var Emma här och åt MEGA god middag. Gud va duktiga vi var med matlagningen ;) På festen blev det massa skratt och sång, sjukt roligt, dvs!

Imorgon ska jag ha Felice här, sa till Johan att jag snor hans dotter för dagen ;) Vi ska på bio och se Alvin och gänget 3, hennes val och gör inget emot mig då jag tycker de är så sjukt söta! Mer om det kommer imorgon, om jag är duktig nog att komma ihåg ^_^

Nu blir det lite spelande och vin, sen sängen!

Tjing tjing!

RSS 2.0