Flytta..

Börjar bli sjukt nära nu.. Känns som det var igår jag skrev på kontraktet och redan nu på måndag får jag nycklarna till lägenheten! Då ska det målas och dylikt, sen flyttar jag in med min älskade Puma! ^^ En helsvart katt :D Vet precis vilken soffa jag ska ha och dylikt, allt är lagrat i mitt huvud. Ser det framför mig och det är wooonderful! Vet dock inte var jag ska riktigt hitta någon bra matta att ha under tv bordet.. Men men, syrran hittar säkert. Hon brukar vara duktig på hitta saker jag vill ha utan att jag sagt något till henne!



Nog om det, jag saknar att DANSA!! Känns som om det var evigheter som jag var ute och dansa.. Men ja, prioterar man jobb så blir det lätt såhär :/ Älskar mitt jobb men älskar ju att dansa med! Dilemma... Innan var jag ute varje helg o dansa med tjejerna, men ja.. Sedan känns det som jag tappar kontakten med tjejpolarna o umgås med killarna istället, o de är inte så mkt dans där heller ;) "typ" haha!

Min syster Kitte (http://kitteeliasson.blogg.se/) har börjat göra naglar, mina är hemska just nu då hon inte lärt sig påbyggnad än.. Ish! Men jag får klara det, vad gör man inte för sin familj alltså ;) Snart kan hon och då ska hon ta MIG MIG MIG först! Annars kastar jag en banan på henne! (Kan ju inte kasta hårda saker på en gravid syster heller ;)

Nu ska jag njuta av min lediga kväll!

Tjing tjing!!

Scandal Circus!

Igår var jag på konsert och såg Scandal Circus live för första gången! Stod typ framför/mellan Johan "Sångaren" och Pelle "guitaristen". Grym konsert gjorde de live med tre låtar, var en såndära tävling. Favorit låten är självklart "Loosing Control", längtar tills jag har hela låten så jag kan lyssna sönder den ;) Dock kom de inte vidare, men där finns ett wildcard som det finns en chans att de får och då kommer de till finalen! Man får ju hoppas på det bästa för dem :) De fick bra kritik från Juryn och recensioner som skrevs var enbart positiva!

Idag blire jobb, är lite småtrött! Somnat sent om nätterna senaste dagarna och upp tidigt, inte bra när man är glad att snacka med personer på natten. Tiden bara springer ju ;) Idag ska man jobba med Julia, en ny kollega på jobb. Vi funkar sjukt bra redan, dock kommer vi aldrig nå nivån jag och Therese hade ihop på jobb men det går! ^^ Tänkte slänga in en bild på hur jag såg ut igår ^^ Fick bra kritik från polarna iaf :D Skulle blanda Rock med Party, tycker själv jag lyckades rätt bra!

Näe, nu ska jag dricka upp min latte, sen fixa mig inför jobb ^^

Tjing Tjing!!



Time after Time..

Har varit två händelserika veckor.. Tråkiga saker som bra saker. Var på Tivolis 15års dag, så sjukt kul det var där. Man träffa gamla vänner man inte sett på evigheter, dansa loss på dansgolvet.. Sen var där en intressant diskussion min tjejkompis kom in i med en kille. De diskutera om vems kön av killar o tjejer som är "smutsigast".. Var rätt kul att lyssna på tills de vände sig mot mig och vänta sig ett svar från mig. Då blev diskussionen mycket större!!


Då ska min systers mans nya band snart ha konsert. Blir väl första gången de har en sådan "riktig publik" konsert om man säger så. De ska ju vara med i en tävling som om de vinner så går de vidare final. Vinnare får spela på Sweden Rock festivalen 2012! Kan jag ska jag vara på plats med Syrran och stötta/rösta på dem! :)


Saknar min Therese (http://thisoneday.blogg.se/) så sjukt mycket! Vill ha henne här och inte där borta i Laholm.. Mycket enklare när hon är här än att vi får sitta med FACETIME på iPhonen för att träffas höhö! Men lite roligt är det ändå ^^

Näe, blir lite snack i telefonen med Nidde sen nanna!

Tjing Tjing!!

Guessssss ;)

Gårdagen hade jag inte planerat för fem öre, nog därför den blev så lyckad! Först blev det att gå rundor på stan i det fina vädret med Leo, sedan möte vi upp Bamse & Co för att slänga oss på de sjukt sköna storkuddarna vid fria bad. Där låg vi ett bra tag tills min mage sa till att det var dags för mat ^^ Sedan skulle Bamse & Fredrik bada så jag o Leo drog till Kullagatan, där jag köpte en meeeeeega fin väska! :D



Mycket fin.. ^^ Sen hade vi filmkväll, såg Paul. Så sjukt rolig film! Man skratta igenom hela filmen, helt ärligt! Sen efter det blev det utgång, fick inviga min nya väska på dansgolvet ;) *nöjd* Kan säga Josse är världens bästa dansgolvskämpe! Som killarna flög bort haha ;) Vi ville ju bara dansa !! Blev hem vid 3tiden, lagom men var mega trött när jag blev väckt imorse ;)

Då blire shoppingrunda innan jobb!

Tjing tjing!!

Söömnig!

Det kändes rätt tomt på jobb att inte Therese var där.. Men dagen gick fort fram! När jag kom hem skulle jag ta död på två timmar för att vänta på min käre mor, så drog igång en film. Såg dock inte mö av den för jag blev fast i telefonsamtal istället höhö. Sen kom mamma och vi drog ut till IKEA för att checka på soffor, den jag egentligen skulle köpa till lägenheten är ströken. Hitta en myyyycket bättre soffa minsann.. Intressant va!?

-

När jag kom hem så han jag precis sätta på mjukisbyxorna sen ringde min polare Leo så blev att man promenerade i stan istället för att dega hemma. Drog till Ida och snacka med henne si sådär en timme, där Leo lärde oss tricks! Sen drog vi vidare till MC för vi blev lita småhungriga, sprang på en barndomskompis.. Sjuka minnen kom up därja!


Borde förklara en sak, en gång för alla. Jag jobbar INTE på Dunkers Kulturhus, utan jag jobbar på Dunkerska Huset som är ett VÅRDBOENDE. Jag är ingen kulturmänniska som springer omkring bland tavlor o dylikt. Utan jag jobbar med mina gamlingar som undersköterska.. Så sluta tro annat gott folk ;)

Blir sängen snart, ska bara snoka lita på fb först ^^

Tjing Tjing!!

RSS 2.0