Dumma knä...

Ja, har gjort något konstigt med mitt knä.. Ingen aning vad dock. Helt plötsligt fick jag grov smärta i det, från ingenstans. Kunde inte ens gå till jobb så att bara stå på det gjorde ont. Kunde inte böja mig, hur skulle jag då kunnat jobba med patienter? Fick gå emot mig själv o plocka upp telefonen o ringa till jobb.. Ush o tvi! Så nu sitter jag med lindat ben och är super gnällig känns det som. Senare kommer Emma och Jacob o gör mig sällskap. :) Inte så kul att va ensam liksom. Igår köpte jag riktigt fina tröjor, *stolt* även ifall jag sa till mig själv inget onödigt shoppande denna månaden! Men RAWK INK hade ju helt underbara kläder.. och 40% rea!! Det var ju bara ett "sign" att jag skulle shoppa där. ^^ Köpte dock bara två tröjor, de hade rätt slut på min storlek. Men skulle snart komma in mer! Lär väl hända att jag rååååkar trilla in då med ;) Här är dem, fram- och baksida!
 

 
Rätt snygga va ;) De sitter jätte snyggt på kroppen med, sjukt nöjd med köpet. Köpte ett fint armband med som passade utmärkt till den vita tröjan speciellt. När jag visa kläderna för Becca o Simon, var deras första kommentar "Det är ju Jacobs stil, han kommer gilla det!" Jahaaa.. Jo det var ju sant, han tyckte det var snyggt! Men ändå!! Har min lilla Puma bredvid mig, han ligger på mina räkningar. Synd man inte kan köra med den "Förlåt men alltså... Katten åt upp dem!" Är helt seg idag, tur de kommer snart så man piggnar till lite :) Måste till "Toysrus" lr vad det nu heter, Nicoles present är där. Men såååå långt dit! Äsh, får hitta ngn som kör ;) 
 
Näe, lägga mig på soffan igen o tycka synd om mitt knä! Lr inte.. ;)
 
Tjing tjing !!

... !

If you're single, focus on being a better you instead of looking for someone better than your ex.
 
A better you will attract a better next.

USH!!!!

Haft världens värsta otursdag.. Först av allt har jag inte kunnat sova pga periodssmärta, kul? näe.. Sen när jag skulle till bussen, så var jag där 7 minuter innan den skulle gå. Då hade den redan GÅTT!? så stod när i en halv timme och fick ta nästa och kom försent till jobb.. Och det ska vara lättare och smidigare att ta linjetrafik. Sen å jobb var det katastrof, men kan inte förklara. Men handlar om missad given information till mig som ledde till komplikationer, tack för det.. Sen påhoppad för något som absolut inte var sant, jaaa det behövde jag idag! Sen missar jag självklart bussen hem, så tog en promenad för var jag stilla för länge så kom kramperna. Så tog bussen från en annan station. Sen nu är jag äntligen hemma, känns som man är en tikande bomb och bara väntar på det ska hända något.. Hatar dagar som denna.. Men men.. Snart ska man iväg till min kära mor och fira henne, då jag inte kan vara med o fira henne imorgon. Hon ska firas på dan och jag jobbar till 14.30. Men det gjorde inget för henne :) Jobb är ju viktigt! Så får bli mys idag istället ^^ 
 
Jaja, bita ihop och fixa mig nu!! Kvinnor, vi får allt stå ut med denna skiten.. Orättvist!
 
Hoppas ni njuter i alla fall av det underbara vädret!!
 
♥ Tjing Tjing ♥

Knasbollar !

Haft en väldigt lång dag, sov lite kasst inatt. Kändes som om så fort jag somnat så vakna jag, så blev inte alls mycket sömn. Vet faktiskt inte varför, hade jag legat och tänkt på något speciellt hade jag förstått. Men det gjorde jag inte! Men men, vi alla har väl sådana nätter ibland. :) När klockan ringde var jag värsta zombien, såg ut som en med! Stod verkligen med kaffe koppen i ena handen och borsten i andra, gjorde båda sakerna samtidigt. Hade en mega jobbigt arbetskort idag, kändes som jag flög genom hela området fram och tillbaka.. Men det gick ändå! En som det var en bra bit till, gjorde Angelica mig sällskap till. Jätte sött av henne, hon hade ändå inget speciellt just då. :) Vi cykla förbi en hel flock av får, så bara var tvungen att fota! Man ser inte så bra, men det där vita i mitten. Det är fåren! Nicole hade ju älskat att få se dem, får nog ta en promenad dit med henne någon dag. :)
 
 

 
Sen efter jobb stack jag ner till stan för att förfölja frugan. Hitta henne på H&M shoppandes, fyyy ;) Kom allt på dig! Sen sprang jag på mamma mitt i allt.. Dum som jag kan va, ropar jag Mamma.. Ofta hon skulle fatta det var till hon.. Men hon sakta in lite, så då ropa jag LIZ! Då vände hon och sa "Tyckte väl det var din röst ^^" Så gav henne en bamsekram, tyckte hon om! Så hängde jag med henne lite på stan medan Frugan sprang och handla in lite sprit till fredag. :) Sen drog jag o hon hem. Sen hände det... Vi skulle vara duktiga och bära ner ett par kartonger, men de var rätt bredda så jag typ halka ner med dem för trappan! Sen när vi väl kom till förrådet så skulle jag trycka in en av dem. Men det GICK INTE?! Blev skit sur och fatta inte varför och bara stod och tryckte o tryckte.. Helt plötsligt kämpar Emma efter luft för hon skrattar så hårt och jag fatta noll.. Sen säger hon med en väldigt pipig röst "Du STÅR på den!!!" Jag tittar ner.. Jo minsann... Jag stod på helvetet! Och börja skratta, fick in den tillslut då. Sen skulle jag stränga dörren.. Då gick inte det HELLER!! Tills jag insåg det inte var min dörr jag stod och drog in.. Då hamnade vi på golvet av skratt... Då gick vi upp och hängde upp mina efterlängtade Ljushållare! ^_^ Titta så underbart fina de är!!...
 
 
Live, Love, Laugh.. Det kör vi på! :) Sen åkte frugan hem ^^ Så kom jag på, måste ju äta kvällsmat.. Uuuuurgh, kände inte för ställa mig och laga mat. Så gjorde Latmanskost, fiskpinnar och makaroner. Sen efter jag ätit så ringde jag frågan och beklaga mig. "Jag har varit lat.. Jag laga Fiskpinnar och Makaroner.." och då brister hon ut "JAG MED, HAHA!!" Nej vi umgås inte alls för mycket ;) Så nu sitter jag och tar det lugnt, nyss tittat lite på sailor moon. Yes, I'm obsessed!! Och väldigt trött, så väntar stort sätt att få lägga mig. Har sagt tio är det dags.. En timme kvar.. puuuh ;) Fast iofs, det är 3 avsnitt till! 
 
Då kör vi på det, hoppas ni njöt av vädret idag som jag gjorde!
 
Tjing tjing ^^

♥♥

The way you make me feel, You really turn me on.
You knock me off of my feet, My lonely days are gone.


Awesome Helg !!

I fredags var jag ledig heeela dagen. Så det blev ut till syrran Kitte och mysa med dem. Blev en långpromenad med henne, barnen och självklart Gibson ♥ Katterna hängde inte med denna gången ;) Sen bjöd hon på lunch, MOMS vad gott det var. Sen mös vi med barnen framför tvn tills mor min kom och hämta mig. Hjälpte henne lite på hennes jobb innan det blev hemgång å göra sig i ordning. Sen kom äntligen kvällen som man längtat efter hela veckan ;) Biomyspys med sötisarna! Men filmen var inte riktigt så bra som vi trodde.. :/ Var för mycket härmat från andra filmer, så se INTE den på bio. Köp/ladda/whateveryoudo hem den istället.


Emma & hennes ragg Tobbe ;)

Sen åkte vi på varsit håll. Emma och Tobbe hem till henne, Jag & Jacob till mig. Där blev det myspys och snack innan vi la oss. Alla var sjukt trötta denna dagen.. xD Sen på morgonen (lördag) fick jag lyx!! Efter han varit och tränat kom han och laga brunch, paaaannkaaaagooor! Det var momsigt och så tvinga jag honom att titta på sailor moon till det ;) Jag är ju bara såå snäll ! Sen sprang tiden ifrån oss, helt plötsligt var det dags att röra sig mot jobb. Han var en ängel och körde mig till jobb ^^ Slapp bussen, yay ! Sen jobba jag, hade skit kul med Christel, David och Anna. Lyssna på Michael Jackson på vår paus.. Och Christel har ju självklart skrivit aaaalla låtar till MJ alltså ;) Hon är awesome like that! Sen kom sötnöt och var en ängel igen och hämta mig från jobb! ^^ Så åkte vi hem och mös till en film. Tyvärr var jag sjukt tråkig och somna till den ;_; Men Puma blev glad när han kom!




Så nu är det söndag, sitter med handduken på huvudet. Ska snart orka göra en fläta så man slipper ha det hängande på jobb. Och ja, självklart ska jag jobba ikväll. ;) Vad trodde ni liksom ! Men ska bli kul, dock jobbar inte David ! Får bråka med någon annan om musikspelandet ;) Anna, aaaakta dig ! Måste springa över till syrran med och lämna tillbaka hennes nyklar. Har passat deras katter nu i helgen medan de var borta, kanske kan fjäska för henne så hon kan göra flättan? ;) Hihi bra idé !!

Då smsar vi maria, ha en bra dag!!

Tjing tjing !

Wonderful Surprise !

Jobbet är helt underbart just nu, jag o kollegorna kommer riktigt bra överens och inget drama uppstår. Precis som det ska va.. Och för min nya ögonsten Kevin, han är frisk och växer som han ska. Lättnad alltså, i och med han är förtidigt född så var man väl lite rädd att han skulle bli lika pytteliten som jag var. Och kanske få samma problem jag hade i början? :) Imorgon ska bli en väldigt intressant dag, först ska jag ut och luncha med syrran. Umgås med mina ögonstenar med, och det ska bara vara vi. Ingen annan, skönt när det blir så. För då kan man prata om allt utan att behöva tänka innan man öppnar munnen ♥ Sen ska vi hitta på lite hyss ;) mwahaha men det är hemligt, tyvärr gott folk!




Imorgon ska jag, Emma, Tobbe och Jacob♥ på bio och se Snow white and the huntsman. Sådär lite fredagsmys alla fyra, kommer bli så mysigt. Sen får vi se om vi tar ett glas ute lr åker på varsit håll. Tror det blir ett glas först sen åka hem. :) Då drar man med Jacob hem på lite mys ! :D Det tackar man inte nej till! Just nu sitter jag på jobb, ska snart dra ut på "andra" rundan. Slutar elva, då blir det hem och fixa lite. Kanske få upp spegeln på väggen i hallen? Ja, får se hur mycket ork jag har efter jobb. Blir så trött pga pollen.. Men men ! :) Får snart bli bättre på fota, men tänkt köpa en riktig kamera. Tror jag fotat mer då, för Iphonen har en okej kamera men det blir inte direkt som man vill. Kanske skaffa en canon?? Ja vi får la se!

Saknar min Emma så fort jag inte sett henne på 24timmar.. ISH!!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Tjing tjing !! ♥


RSS 2.0