FilmMys

Igår tittade jag endast på filmer, var faktiskt det enda jag gjorde på hela dagen.. Näe, jag spela faktiskt lite xbox med. Jag såg Avatar, Pongo & de 101 dalmatinerna, Mean Girls 2 och The Social Network.. Tänkte ni kan få veta lite vad de handlar om ;) -->



"Genom Avatar-programmet reser Jake till Pandora, en himlakropp täckt av grönskande djungel, fylld av fantastiska livsformer - vissa vackra, men många skrämmande. Pandora är även hem för Na’vi, en humanoid ras som anses primitiv, men som är fysiskt kraftfullare än människor. Då människorna tränger djupare in i Pandoras skogar på jakt efter värdefulla mineraler, tvingas Na’vi att strida för sin överlevnad. Genom sin Avatarkropp återfår Jake full rörelsefrihet och han sänds in i Pandoras djungel som spanare för de soldater som skall komma efter honom. Där upplever han Pandoras skönhet och faror och möter en ung Na’vi-kvinna, Neytiri. Med tiden blir Jake allt mer införlivad i Na’vi-klanen och han förälskar sig i Neytiri. På grund av det finner han sig vara fångad mellan det militär-industriella styrkorna från jorden och Na’vi. Han tvingas välja sida i en strid, som kommer att avgöra Pandoras öde för alltid."




"Roger arbetar med musik och bor själv med sin hund Pongo. de springer på Anita och Perdita i parken och kärleken slår till direkt. De två dalmatinerna får en kull på 15 valpar, innan man vet ordet av det kommer Anitas barndomsvän Cruella in och vill köpa dem alla då hon älskar fläckar. De är tyvärr inte till salu så hon skaffar hjälp och kidnappar alla valparna. Vem ska rädda deras valpar? Människorna kan inget göra så det är upp till hundarna att ta uppdraget i deras egna tassar."

Roger arbetar som kompositör och lever som ungkarl i London med sin dalmatiner Pongo. Pongo tycker att hans husse ska skaffa sällskap och får en idé. Han ska fixa ihop Roger med Anita, som också lever ensam med en dalmatiner, Perdita. De fyra flyttar in i ett radhus, och anställer hushållerskan Nanny. Hemma hos Roger och Anita är lyckan total - deras dalmatiner Pongo och Perdita har fått en kull med hela 15 gulliga små valpar.
Nyheten om valpkullen når även Anitas forna klasskamrat, Cruella de Vil, som älskar fläckiga pälsar, och därför kommer hem till Roger och Anita och vill köpa valparna. Roger och Anita vägrar, med följd att Cruella ilsket rusar ut igen, med ord om att de kommer att få ångra sitt beslut. Roger och Anita vill inte direkt tro på Cruella de Vil. En dag är valpkullen helt plötsligt bortrövade! Inte nog med det, varenda dalmatinervalp i hela London är spårlöst försvunnen. Vem kan ha tagit dem - och varför?


 

"Den nya high school-studenten Jo går med på att bli vän med den mobbade Abby. I utbyte betalar Abbys förmögna pappa alla Jos omkostnader på hennes drömcollege. Jo och Abby går samman för att ta sig an skolans "mean girls", The Plastics. Men när Abby får reda på hennes pappas och Jos överenskommelse, sätts tjejernas relation på prov. Är deras vänskap verkligen på riktigt?"

 

 

"En sen kväll 2003 sätter sig Harvardstudenten och daraprogrammeringsgenit Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar intensivt jobba med en ny idé. Ut allt bloggande och programmerande väcer det fram som snabbt ska komma att bli ett globalt socialt nätverk och en revolution inom kommunikation. Bara sex år och 500 miljoner kompisar senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären genom tiderna. Men för den här entreprenören så leder framfången till både privata och rättsliga komplikationer.."

 

Mycket bra filmer! :D Idag har jag inte gjort så mycket, lagat mat, spelat fable 3, tagit det lungt rent allmänt :) Alltid skönt att kunna göra så en sån här måndag! Blir nog en film lr två ikväll med ;)

 

Tjing Tjing!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0